Descoperăpreparatele noastre

Meniul noastru a fost elaborat cu grijă de un Chef profesionist pentru ca tu să poți experimenta gusturi variate din toată lumea, cu accente din delicioasa bucătărie locală.

Salate

Salată de sfeclă coaptă, fenicul și brânză de capră (80gr/80gr/50gr/30gr/50gr)
Salată de sfeclă coaptă, fenicul și brânză de capră (80gr/80gr/50gr/30gr/50gr)
24 lei
Această combinație și-a făcut apariția pentru prima dată în zona Californiei la începutul anilor 1980 și a coborât de-a lungul coastei de vest până în Los Angeles, unde a devenit un preparat faimos al restaurantului Spago din Beverly Hills.
(servit la pub, bistro, restaurant și rooftop)

Supe

Supă clară din coadă de bou (200ml/50gr/30gr/30gr)
Supă clară din coadă de bou (200ml/50gr/30gr/30gr)
29 lei
Totul a început în anul 1896 cu John T. Dorrance, un chimist american care a studiat chimia în Germania. El a făcut primele supe condensate, printre care și consommé-ul din coada de bou. John Campbell, de la renumita companie Campbell's Soup, l-a angajat pe domnul Dorrance în scopul de a inova și de a crea preparate noi. Așa a apărut supa din coadă de bou care a devenit în scurt timp un succes de nivel mondial. O supă din coada de bou, una clară, se regăsește în tradiția saxonilor de ceva vreme, fiind foarte apropiată de un consommé. Vă prezentăm varianta The Ace.
(servit la bistro, restaurant și rooftop)
Supă de scoici și creveți (200ml/40gr/40gr)
Supă de scoici și creveți (200ml/40gr/40gr)
33 lei
Și această rețetă are o tușă din bucătăria cantoneză, datorită prezenței lemon grass-ului și a frunzelor de lime. Este un preparat foarte apreciat de britanici datorită simpatiei și relației istorice pe care aceștia o au cu această bucătărie cu inflexiuni chinezești.
(servit la bistro, restaurant și rooftop)
Supa zilei (întrebați ospătarul) (300ml)
Supa zilei (întrebați ospătarul) (300ml)
14 lei
O varietate de supe și ciorbe din care să alegeți.
(servit la bistro, restaurant și rooftop)

Paste

Penne al forno (200gr/50gr/80gr/80gr/50gr)
Penne al forno (200gr/50gr/80gr/80gr/50gr)
29 lei
Apărute inițial în nordul Italiei, gătite în cuptorul în care bucătarii preparau pizza, acest preparat a migrat rapid în restaurantele italienești din America. Penne al forno, au ajuns să fie prima opțiune ca și preparat din paste pentru americani, dar nu numai, Alberta, Canada fiind un oraș unde se comandă foarte des acest fel de mâncare.
(servit la pub, bistro, restaurant și rooftop)
Spaghete cu sos Alfredo (200gr/100gr)
Spaghete cu sos Alfredo (200gr/100gr)
24 lei
Alfredo di Lelio este numele bucătarului care a creat pentru prima oara acest sos celebru în toata lumea. Sosul Alfredo este unul dintre cele mai apreciate sosuri pentru paste, fiind descoperit accidental în Roma anilor 20, într-o situație de criză, când bucătarul nu mai avea pregătit nici un alt sos și a fost nevoit să improvizeze. A devenit un clasic, fiind compus numai din smântână, parmesan și pătrunjel.
(servit la pub, bistro, restaurant și rooftop)
Tagliatelle bolognese (200gr/100gr/50gr)
Tagliatelle bolognese (200gr/100gr/50gr)
27 lei
Prezente în menu-ul nostru datorită notorietății pe care o au în întreaga lume și în onoarea lui Robert de Niro, mare gurmand și iubitor al bucătăriei italienești.
(servit la pub, bistro, restaurant și rooftop)

Preparate prăjite

Calamari pane (150gr/50gr/50gr)
Calamari pane (150gr/50gr/50gr)
30 lei
Preparatul a fost consemnat de New York Times în 1975 și a devenit unul dintre favoritele newyorkezilor bucurându-se de un bine meritat succes în toată lumea. Aici oferit în varianta originală, cu două sosuri celebre.
(servit la pub, bistro, restaurant și rooftop)
Creveți Panko (120gr/50gr)
Creveți Panko (120gr/50gr)
27 lei
Creveții pescuiți din oceanul Atlantic, sunt aici înveliți în cel mai celebru tip de pesmet japonez care, în timp a devenit popular în bucătăriile din întreaga lume și care a migrat relativ repede din Hong Kong spre Marea Britanie.
(servit la pub, bistro, restaurant și rooftop)
Fish and Chips (160gr/100gr/50gr)
Fish and Chips (160gr/100gr/50gr)
33 lei
Un preparat pe care îl regăsim încă de pe vremea lui Oliver Twist (1839) inițial servit cu cartofi copți sau doar cu felii de pâine. Însă, când au sosit cartofii prăjiți în Anglia (cel mai probabil din Belgia), a devenit popular ca acest preparat să fie servit cu chips-uri de cartofi.
(servit la pub, bistro, restaurant și rooftop)
Măsline pane (200gr/50gr)
Măsline pane (200gr/50gr)
21 lei
Au fost făcute pentru prima dată în orășelul Ascoli Piceno, la sud de Abruzzo acum mai bine de 150 de ani. Au devenit imediat un succes în toată Italia, răspândindu-se repede în restaurantele cu specific italienesc din Europa și America.
(servit la pub, bistro, restaurant și rooftop)
Schnitzel de pui (160gr)
Schnitzel de pui (160gr)
23 lei
O interpretare mai ușoară a Schnitzel-ului vienez și aproape la fel de savuroasă.
(servit la pub, bistro, restaurant și rooftop)
Schnitzel Vienez (200gr)
Schnitzel Vienez (200gr)
27 lei
Prin anul 1857, mareșalul Radetcky a adus în Austria „cotoletta alla milaneze” ce a fost repede reinterpretată, ajungând astfel celebrul Schnitzel (vienez) făcut din nuca de vita. Aici vi-l oferim în varianta originală.
(servit la pub, bistro, restaurant și rooftop)

Burgers și coaste

Burger de vită Angus (200gr/150gr/50gr)
Burger de vită Angus (200gr/150gr/50gr)
35 lei
Există atât de multe dispute despre originea burger-ului așa că nu vom intra în aceste detalii. Putem presupune că burger-ul este din Atena, Texas. Când vine vorba de carnea de vită Angus, lucrurile sunt un pic mai simple. Carnea provine din Aberdeen, Scoția și este una dintre cele mai populare tipuri de carne din lume. În timp, rasa Angus a început să fie crescută de către fermieri în foarte multe țări.
(servit la pub, bistro, restaurant și rooftop)
Burger Halloumi  (150gr/50gr)
Burger Halloumi (150gr/50gr)
29 lei
Am creat acest burger special pentru iubitorii de Halloumi, completând aroma de neconfundat a brânzei pe grătar, cu felii de dovlecei și roșii trase pe plită, stropite cu un pic de usturoi. Sosul desăvârșește gustul deosebit al preparatului.
(servit la pub, bistro, restaurant și rooftop)
Burger Sloppy Joe (not that sloppy)  (200gr/150gr/30gr/50gr)
Burger Sloppy Joe (not that sloppy) (200gr/150gr/30gr/50gr)
36 lei
Posibilă origine: Sioux City, Iowa. Alții spun că ar putea fi chiar din Cuba. Cu toate acestea, numele bucătarului care l-a inventat era Joe. Iată o versiune care NU este atât de “sloppy” (adică de fărâmicioasă), și asta datorită sugestiei unor clienți autohtoni care ne-au sfătuit să folosim o variantă mai fermă a conținutului burger-ului. În orice caz, carnea mustește de brânză cheddar, ardei gras și ceapă. Ba mai mult, aveți la dispoziție și sosul nostru special pentru burgeri.
(servit la pub, bistro, restaurant și rooftop)
Coaste scurte de porc (400gr/150gr/50ml)
Coaste scurte de porc (400gr/150gr/50ml)
45 lei
Puse în valoare de o aromă fină de stejar afumat și o mixtură specială de mirodenii puțin picante, coastele noastre sunt preparate după o rețetă din Arkansas. Evident că se simte și tușa de bourbon autentic.
(servit la pub, bistro, restaurant și rooftop)
Ugly Burger (200gr/150gr/80gr)
Ugly Burger (200gr/150gr/80gr)
37 lei
Deși pare el mai urâțel, este tot un burger de vită (poate cel mai gustos dintre toate!), peste care am scurs un polonic întreg de sos de brânză cheddar puțin iute, de la ardeii murați Jalapenos.
(servit la pub, bistro, restaurant și rooftop)

Grătare

Asortiment de cârnați englezești (240gr/150gr/40gr)
Asortiment de cârnați englezești (240gr/150gr/40gr)
33 lei
Câteva feluri de cârnați tipic britanici, de la cârnați Cajun, Jerk, Tandoori, până la cârnați cu curry, serviți la noi cu cartofi prăjiți și sos de muștar englezesc.
(servit la pub, bistro, restaurant și rooftop)
Ceafă de porc (250gr)
Ceafă de porc (250gr)
22 lei
Poate cea mai gustoasă și apreciată friptură la grătar.
(servit la pub, bistro, restaurant și rooftop)
2140 / din 396

Strada Lipscani 78
București, Centrul Vechi

Vă așteptăm cu drag
de luni până duminică
între 10:00 AM și 12:00 PM

Experiența ta de utilizare a acestui website este îmbunătățită cu ajutorul cookie-urilor.
Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora.