Meniul noastru a fost elaborat cu grijă de un Chef profesionist pentru ca tu să poți experimenta gusturi variate din toată lumea, cu accente din delicioasa bucătărie locală.
Penne, bacon, piept de pui, roșii smântână, parmezan
Apărute inițial în nordul Italiei, gătite în cuptorul în care bucătarii preparau pizza, acest preparat a migrat rapid în restaurantele italienești din America. Penne al forno, au ajuns să fie prima opțiune ca și preparat din paste pentru americani, dar nu numai, Alberta, Canada fiind un oraș unde se comandă foarte des acest fel de mâncare.
Mălai, brânză de burduf, bacon, smântână
Ursul (sau bulzul, boț) de mămăligă este o mâncare specifică românească, prețuită de păstori, preparată din mămăligă bine fiartă și brânză grasă de oaie, de preferat brânză de burduf. În unele regiuni se servește și cu ceva afumătură.
Vă așteptăm cu drag de luni până duminică între 10:00 AM și 12:00 PM
Experiența ta de utilizare a acestui website este îmbunătățită cu ajutorul cookie-urilor. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora.